S-a născut o stea

În seara asta, împreună cu fetele de la birou, am fost la film – A star is born, cu Bradley Cooper și Lady Gaga.

Eu, trebuie să recunosc, m-am dus special să-l văd pe Bradley Cooper, fetele, nu o să recunoască niciodată, desigur, adevăratul motiv, și o să zică, probabil, că le-am obligat eu să-l vadă pe Bradley Cooper.

Adevărul adevărat este că Bradley Cooper a jucat nemaipomenit și a cântat pe măsură, efectiv ai simțit că ești acolo, la concertele lui. Mi-a plăcut la nebunie să o văd pe Lady Gaga atât de naturală și cu o voce impresionantă. Iar povestea lor, chimia dintre ei, privirile lor senine, gesturile mărunte – el cerând-o cu un inel făcut dintr-o coardă de chitară, ea lăcrimând la altar – pe mine m-au cucerit cu totul.

Oare câți dintre noi trăim, am trăit vreodată sau vom trăi de acum o astfel de poveste de iubire, atât de autentică și profundă? Atât de noncoformistă și haotică și totuși, atât de înălțătoare?

Mă uit la copiii mei și mereu îmi zic în gând: o să mă țin de capul vostru să trăiți povești de dragoste adevărate, o să stau lângă voi, și-o să plângem împreună cât va fi nevoie, și-o să vă țin în brațe și-o să vă șoptesc : ba da, merită! iubirea adevărată merită totul!

And I don’t wanna give somebody else the better part of me
I would rather wait for you

(Visited 454 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *