I choose to be happy

     Ieri mi-am început ziua pe la 5 dimineața, totul minunat, am fost la mișcarea de dimineață – întâlnirea mea cu minunatul aeroport din Baia Mare, care nu pare atât de impresionat de mine, încât să-și și dea drumul.
     M-am îmbrăcat cu rochia mea preferată, am una în carouri super faină cu alb și bleumarin – de la Moms concept: https://web.facebook.com/MomsconceptBaiaMare/, desigur. Zenul plutea în aer, nimic nu părea să îmi strice minunata zi care tocmai începuse.
Dacă tot eram atât de bine dispusă, m-am gândit eu că o cafea bună va fi cireașa de pe tort. Da, de cele mai multe ori chiar așa este, dar ieri, cafeaua asta bună și scumpă, s-a îndrăgostit atât de tare de rochia mea, cred, că s-a făcut “una” cu ea.
Mă chinuiam să ies din parcare (v-am mai zis cum mă chinui eu să intru, no cam tot așa mă chinui să și ies), mai aveam și căștile în urechi, încercând să port o discuție telefonică, cafeaua într-o mână, și inevitabilul s-a produs: toată cafeaua a aterizat pe minunata mea rochie.
Știți senzația aia când știi că nu ai decât o opțiune și e musai să o alegi pe aia? Da, am ales și eu singura opțiune: mi-am luat repede o rochie nouă, de la Moms concept. 😋
     După o zi oarecum grea, am avut o seară între fete, cu mamele antreprenoare din Baia Mare, în care pe lângă faptul că am împărtășit idei noi și faine, am și râs cu lacrimi. Tu fetelor, sunteți atât de faine, atât de tare mă încarcă pozitiv întâlnirile cu voi! ❤️
     Ajung acasă, și Emil zice: Vezi că vrea un prieten miere (ca și cum aveam butoiul de miere în living și urma doar să iau un borcan și să-l umplu).
Eu: Așa, și?
Emil: Păi mi-a zis: nevastă-ta vinde și miere, nu?
Și i-am zis că nevastă-mea vinde orice, mai puțin ce trebuie… cărțile ei! 😋
      Tu, Giulia Strebeli, am vrut să scriu ceva fain despre tine, despre cum ești tu o mamă așa faină, și ce lucruri grozave faci tu acolo la voi la studioul foto: https://web.facebook.com/RolandStudio/, câtă pasiune și entuziasm pui în munca ta, dar sincer amu’ mă tem să nu mă cheme careva la nunți, botezuri să le fac poze! 
(Visited 73 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *