CRED și POT!

Nu știu dacă am mai povestit vreodată cum am început eu treaba asta cu cărțile, cum stăteam eu într-o seară, după ce am adormit copiii (Matei avea 3 ani și un pic, iar Maria abia împlinise 1 an), eram singură cu ei și butonam pe Facebook.

Ce făceam pe Facebook? 
2 lucruri sigur:
– căutam rețete noi pentru cei 2 mâncăi ai mei
– citeam articole de parenting, tot un fel de rețete, că nu mă prea descurcam cu ei 😋
La un moment dat mi-a apărut o reclamă în care zicea ceva de genul : Dacă îți plac cărțile pentru copii, uite cum poți să cumperi mai multe cărți, și poți chiar să-ți deschizi o afacere!

Eu cum visez numai bani tot timpul (glumesc, desigur), am zis: Clar, asta trebuie să fac! Eram și într-o perioadă în care urma să mă întorc curând la serviciu, la un program foarte lung și mă îngrijora ideea, mai ales că ăștia 2 erau mici, și doar eu aveam grijă de ei, și parcă căutam oarecum o alternativă.

Atât de încântată am fost de idee, că toată noaptea n-am dormit de entuziasm și emoții, cum o să-i spun eu a doua zi soțului meu, ce idee grozavă mi-a venit!
Când i-am spus ce business voi face eu (că așa i-am prezentat ideea, ca să-l impresionez!), ăsta al meu, matematician înnăscut, mi-a băgat o privire din aia de: Tu femeie, eu am crezut că ai depășit depresia postnatală, și te-ai normalizat!
Și mi-a zis cât se poate de clar că el nu-i dă nicio șansă acestui business (nici nu a înțeles de ce l-am numit așa) și că no, dacă eu cred că pot face asta, n-am decât să fac.

Eu mi-am zis în gând: CRED și POT! deși sincer, nici eu nu eram tare convinsă că pot.😏
Și așa am început, cu aceste cuvinte în minte, pentru că eu chiar CRED că atunci când știi și simți în inima ta ce trebuie să faci, trebuie să mai spui doar POT! Și o să poți!

Au trecut 4 ani de atunci, o librărie online, o mică editură, o librărie fizică, 3 colege, ore de lectură, mulți copii și părinți alături. Și as putea zice că încă mai POT! 

(Visited 88 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *