S.M.A.R.T

De multe ori sunt tentată să fac comparații între cum eram eu ca și copil și copiii mei.

Lui Matei, de exemplu, îi merge mintea brici (nu seamănă cu mine) 😁 și mereu îi trebuie o ocupație, o sarcină care să-l atragă și să-l poată ține focusat sau o persoană care să-l captiveze, altfel își pierde interesul și practic deși are ”material” bun de lucru, nu și-l folosește la capacitate maximă.

Maria e mai artistă, are mai multă răbdare, își poate controla mai bine impulsurile, vede lucrurile mai detașat și nu are mereu nevoie de stimuli, e mai zen, așa. 😊

Eu, mică, eram așa ca Mary, mai așezată, nu așa zbuciumată ca Matei 😁. Dar acum de o vreme, am observat că încep să trec pe varianta lui Matei, nu mai am răbdare să ascult cum ascultam cândva, fie că era ceva interesant, fie că nu, eu eram conștiincioasă și rezistam cu stoicism până la final.
Acum simt nevoie să fiu mult mai ancorată în concret: mă ajută cu ceva povestea sau doar pierd vremea, cursul la care particip îmi aduce vreun beneficiu sau doar mă duc și eu ca să nu stau acasă.

Am participat weekend-ul acesta la un curs de antreprenoriat. Mă și gândeam dinainte: Oare cine m-a pus să zic că particip, oare cum voi rezista 6 ore pe zi, 3 zile? Că după o săptămână de muncă să te duci și în weekend la un curs din ăla de stai 6 ore pe scaun și cineva vorbește si mintea ta e cu totul în altă parte, e sinucidere curată!

Dar, când ai un om ca Mihaela Radu la curs, care nu numai că vine cu o informație foarte bine structurată, te mai bagă și pe tine în povestea ei (chiar dacă tu încă nici nu știi bine de ce ești prezent în sală), te provoacă, te face să îți pui întrebări, și chiar să ai acele aha-uri (da măi, nici nu m-am gândit până acum la asta). Și mai are și un simț al umorului, din ăla, super SMART (ca telefoanele) 😁

Mihaela e băimăreancă, dar locuiește acum în Oradea și face niste cursuri atât de faine! O găsiți pe : https://www.careerscenter.ro/ sau pe pagina de facebook :https://www.facebook.com/careerscenter.ro/.

Tu, Mihaela Radu, Doamne feri ce mi-o plăcut de tine!😁 Abia aștept să vii la noi! ❤️

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *